Femra dobermane

Annuncio di vendita

Gallicano nel Lazio (RM)

PREZZO: 1200€

QUANTITÀ: 0

Annuncio pubblicato il 11/09/2023 alle 16:51

Aggiungi annuncio ai preferiti

Segnala annuncio

Descrizione

Femra dobermane, shumë të bukura,
nga prindër të jashtëzakonshëm gjenetikisht dhe fizikisht,
karakter shumë i mirë ndaj njerëzve dhe qenve të tjerë.
Gati për një shtëpi të re, ekspozita.
Mundësia e dërgimit kudo në botë.
Prezzo: 1200€
Për më shumë informacion në
telefoni: +38163563376
e-mail: Boris-net@hotmail.com
Boris
Obrenovac,
Serbisë

CATEGORIA ANNUNCIO:

Cerchi un aiuto per spedire le tue uova o animali?

Consulta la nostra sezione dedicata agli autotrasportatori, troverai diverse soluzioni assieme a quella che fa al caso tuo!

VISUALIZZA AUTOTRASPORTATORI